Собственикът на Локомотив (Пловдив) г-н Христо Крушарски проведе нова работна среща в Аржентина – този път с представители на Индепендиенте, съобщава сайтът на "смърфовете". 

След покана към Бока Хуниорс за следващото издание на международния юношески турнир под егидата на Христо Бонев, провеждащ се всяко лято на високопланинската база в Говедарци, такава бе отправена и към Индепендиенте.

Обсъждана бе възможността да бъдат изпратени едни от най-добрите играчи от представителния отбор на Локомотив под наем в аржентинския гранд. Идеята за размяна на специалисти и състезатели от школата, които да трупат опит, също бе дискутирана.

Христо Крушарски отново се запозна и с модела на финансиране и на този клуб – 40,000 акционери инвестират чрез закупуване на членски карти, а част от тях си взимат и билет за всеки двубой.

Срещата завърши с размяна на подаръци, а собственикът на Локомотив имаше възможността да посети стадиона и базата на клуба, който разполага с общо 16 тренировъчни терена, част от тях закрити.