"Тити Папазов да се оглежда като пресича, че влак блъска веднъж", отсече президентът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски в коментар за полуфинала за Купата между тима му и Левски. Мачът е утре от 20:30 часа на "Лаута".

"Тити малко неподготвен в едно интервю каза, че Левски щял да мине през Пловдив като през малка гара. А него дали го е бутал локомотив? Трябва да се огледаш преди да пресечеш прелеза, че ако те удари локомотив, може и да не те намерят вече", продължи в типичния си стил Крушарски пред БНТ.

"Пожелавам успех на Левски със спасението от фалит, но дано паднат. За Купата на България ще се борим като опълченците на Шипка и тя ще е наша. Нашият отбор е един от най-подготвените след Лудогорец. В нашата къща нямаме разногласия за нищо", добави босът на "смърфовете".

"Как си купих билетите за "Герена" ли? Появи се Тити Папазов с отворен прозорец на колата, казах му да го затвори, за да не му метне някой акциите на Левски. Той спря и ми донесе билетите. На Тити му пожелавам успех, но той ще има голям зор с тези два мача с нас", каза още Христо Крушарски.

Класирането в efbet Лига

efbet Лига - сезон 2019/2020

Купа на България - сезон 2019/2020