Босът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски сподели мнението си след загубата на Локомотив Пловдив с 1:2 от Левски и каза какво иска да види от отбора до края на сезона.

“Ние, ако чакаме винаги крайния срок, влакът отдавна ще е заминал. Аз си го казах преди 3, 4 месеца, че изобщо не трябва да се чака, а трябва да се гони от начало до край. Когато изпуснеш питомното, гониш дивото колкото си искаш”, започна Крушарски след мача на "Лаута".

“За тези два двубоя аз държа да видя това, което е стояло на резервната скамейка. Едни ги видях вече къде са, да видим още някои, ако има, и вече знаем какво търсим. Защитата ни е идеална. Млади момчета, показват си, ще останат. Остава сега да видим полузащитниците и нападател си имаме. В България най-обичаме да си дрънкаме празни чинии и всеки говори за нещо, което не го е виждал и чувал. Да си фантазираме сме номер 1", бе отговорът на Крушарски на въпрос за спекулациите около бъдещето на Александър Томаш.

“Аз не съм спрял да говоря за закон за спорта. Не съм спрял и да ръчкам в тази посока. Няма да отстъпя до последно. Аз си направих труда да се поровя дълбоко в темата и ако ви кажа колко пари ще оправят българския спорт и всичко ще върви по мед и масло, няма да повярвате. С едни 300, 400 млн. българският спорт ще има и олимпийски, и световни шампиони. Той (Локомотив) никога не е бил слаб. Тези последните години Локомотив си показва своето, а ще продължи да го подобрява", добави босът на "смърфовете".

"Мисля, че ще стане за Нова Година, ама не знам за коя", отговори Крушарски на въпрос за това кога ще бъде завършена централната трибуна.