Треньорът на ЦСКА Милош Крушчич разкри целите на тима за двата зимни подготвителни лагера в Турция и Испания. Сръбският специалист обяви преди отпътуването за Анталия, че отборът има нужда от двама нови играчи в офанзивен план и изрази позиция, че Али Соу не трябва да бъде продаван.

"Пътуваме с всички футболисти. В Турция към нас ще се присъединят още двама футболисти. Енрике ще пристигне днес в Турция и ще започне тренировки на пълни обороти. Привличането на Ахмедов не означава, че ще се разделим с Али Соу. Ще бъде загуба, ако го продадем, а и нямаме такива разговори с ръководството. Моето желание е той да остане в ЦСКА. И за него е добре да продължи да вкарва за ЦСКА. В днешния футбол обаче всичко е възможно. Имаме нужда от максимум двама нови атакуващи футболисти. Не става дума за нападатели. Водят се преговори с някои футболисти, но не искам да казвам имена. Ще бъде добре тези трансфери да бъдат завършени“, заяви Крушчич.

"Най-важното за подготовката в Турция е да работим върху функционалното състояние на футболистите. Вторият лагер в Испания ще бъде повече работа върху тактиката и играта на отбора. Ще трябва да обиграваме отбора. Трябва да изчистим и стила на игра, който искаме. Изоставаме от Лудогорец с 9 точки, но всичко може да стане. Възможен е обрат. Първият мач за годината срещу Левски може да бъде определящ. Имаме достатъчно време до началото на втория дял от шампионата. Глупаво е да се подготвяме само и единствено за мача срещу Левски. Когато приближи, ще мислим за него. Надявам се, че ще победим Левски, но ще играем срещу добър отбор. В дерби не се знае кой ще вземе победата", завърши треньорът на ЦСКА.

Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020
Купа на България - сезон 2019/2020