ЦСКА сдаде титлата, след като загуби от Литекс с 0:1 в Ловеч. Единственото попадение за домакините бе дело на Дока в 46-ата минута. Страхотен екшън се разигра в последните минути на двубоя, когато бе отменен гол на Иван Иванов заради засада, а феновете на ЦСКА влязоха на пистата и терена. Стигна се до бой между привържениците и органите на реда, като имаше фенове с лица облени в кръв.

През първото полувреме домакините бяха много по-добри и имаха доста положение пред вратата на гостите от София. Още в 4-ата минута Шандор Дюри стреля, но топката мина на сантиметри покрай вратата. В 12-ата минута Нифлор стреля опасно след изпълнение на корнер, но топката излезе в аут. В 42-ата минута отново Нифлор стреля, топката се отби в тялото на Иван Иванов и излъга Ивайло Петров, но все пак излезе в аут.
Второто полувреме започна с гол за домакините и още няколко секунди след неговото начало Дока реализира за 1:0.

Бразилецът мина покрай Данчо Тодоров и прати топката във вратата на Ивайло Петров. В 50-ата минута Миньор поведе на Левски на “Герена” и Любо Пенев започна да прави смени, като вкара всичките си налични офанзивни играчи. На терена се появиха Саидходжа, Мартин Тошев и Давид Силва, но и след това ЦСКА сякаш не искаше да спечели и не създаде нито едно чисто голово положение. Домакините дори продължиха да организират добри атаки и в 70-ата минута Сандриньо стреля силно от границата на наказателното поле, но топката излезе в аут.

В 80-ата минута домакините на три пъти имаха шанс да вкарат втори гол, но веднъж Ивайло Петров спаси, а след това Виданов легна на пътя на топката. В 81-ата минута ЦСКА остана с 10 човека на терена след втори жълт и съответно червен картон на Ели Маркес. В даденото от съдията продължение настана истинска драма. При центриране от пряк свободен удар Бранеков получи топката вляво в наказателното поле, той подаде към Иван Иванов, но страничният съдия от далечната страна бе вдигнал флага за засада и отмени попадението на бранителя.

Тогава феновете на ЦСКА нахлуха на пистата и терена, като имаше привърженици с кръв по лицето. Двубоят се доигра, като феновете от София стояха зад вратата на Голубович, а органите на реда стояха срещу тях и бяха образували стена. След подновяването на играта бе маркирана засада на Ивелин Попов, а Станимир Стоилов бутна страничния съдия Иван Вълчев, след което главният рефер Станислав Тодоров изгони Мъри с червен картон. В крайна сметка ЦСКА не успя да стигне до изравнително попадение и загуби с 0:1./БЛИЦ

"А" ГРУПА - 29 КРЪГ:

ЛИТЕКС - ЦСКА 1:0
1:0 Дока Мадурейра (46)
червен картон: Ели Маркес (81-ЦСКА)

Срещата по минути - ТУК!

ЛЕВСКИ - МИНЬОР (Пк) 1:1
0:1 Костадин Хазуров (50)
1:1 Владимир Гаджев (74)

Срещата по минути - ТУК!

БЕЛАСИЦА - ЛОКО (Пд) 1:2
0:1 Милан Милутинович (14)
1:1 Мариян Огнянов (29)
1:2 Димитър Илиев (54)

ЛОКО (Мз) - СЛИВЕН 2:0
1:0 Любомир Тодоров (2)
2:0 Бамба (50)

ЛОКО (Сф) - СПАРТАК (Вн) 2:2
0:1 Даниел Моралес (34-дузпа)
1:1 Румен Горанов (60)
1:2 Иван Найденов (76)
2:2 Мартин Камбуров (84)
червен картон: Дарко Савич (33-Локо)
червен картон:
Георги Марков (44-Локо)
червен картон: Юри Иванов (71-Спартак)

ЧЕРНО МОРЕ - СЛАВИЯ 2:0
1:0 Мартин Кавдански (44-автогол)
2:0 Атанас Борносузов (52)

ЧЕРНОМОРЕЦ - ПИРИН (Бл) 3:1
1:0 Николай Кръстев (11)
2:0 Адриан Фернандеш (28)
2:1 Драги Коцев (49)
3:1 Мишел Платини (80)

БОТЕВ (Пд) - ВИХРЕН 3:1
1:0 Георги Андонов (31)
1:1 Шукардиня (50)
2:1 Костадин Гаджалов (67)
3:1 Георги Аврамов (86)
червен картон:
Еривертон (72-Вихрен)