Група от 18 футболисти на "Левски" бе определена за двубоя от 27-ия кръг на първенството срещу вечния съперник ЦСКА. Мачът е утре от 16:15 часа на Националния стадион „Васил Левски”.

Извън избраниците на Антони Здравков е Владимир Гаджев. За национала днес ще се произнесе Дисциплинарната комисия, която му спря правата след миналото дерби с "червените", когато халфът се спречка с Омар Косоко.

Аут от сметките на Здравков е и Мирослав Иванов, който е контузен. Завърналият се в отбора Кристовао Рамос е на разположение на наставника. Както е известно, португалското крило на "Левски" блесна със силна игра в сряда при победата с 3:1 над "Ботев" (Пловдив). Рамос дори вкара един от головете за успеха в първия 1/4-финал за Купата на България.

Групата на "Левски":
Горан Блажевич и Александър Любенов, Дъстли Мулдер, Пламен Крумов, Орлин Старокин, Аймен Белаид, Павел Чмовш, Рикардо Нунеш, Станислав Ангелов, Даниел Димов, Кевин Бру, Рафаел Бастос, Радослав Цонев, Валери Божинов, Цветан Генков, Димитър Макриев, Кристовао Рамос, Ларсен Туре

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ