Борислав Михайлов и Кирил Домусчиев са имали тайна среща на четири очи. Разговорите са били проведени по време на големите протести в София и цяла България – някъде седмица след рождения ден на президента на БФС.
 
Под сурдинка се говори, че двамата са обсъждали проблемите в българското съдийство и непрекъснатия натиск за разследване на “черното тото”, пише в последния си брой вестник “ШОУ”.
 
Има обаче и една друга мълва – твърде притеснителна и опасна. Борислав Михайлов и Кирил Домусчиев са говорили на тема “кой ще е новият шампион на България”. Дали Лудогорец ще спечели втора поредна титла или този път трофеят ще отиде в друга посока – най-вероятно към “Герена”.  Да не забравяме, че 43-годишният бизнесмен има фикс идея да постигне това, което направи Гриша Ганчев в първия етап от своя престой в Ловеч. Тогава Гришата два пъти поред вдигна титлата.
 
Остава само да гадаем и да се надяваме, въпреки всичките тези приказки, първенството ни да бъде чисто и честно. Звучи прекалено фантастично на фона на всичко, което се случва у нас. Но все пак...

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ, КЛАСИРАНЕ И ЛИСТА НА ГОЛМАЙСТОРИТЕ