Нападателят на Леверкузен Атанас Курдов изрази учудването си, че отново не е сред избраниците на младежкия национален селекционер Иван Колев. Както е известно, на "трикольорите" в събота предстои мач с Черна гора. Петата ни среща от Група 6 на евроквалификациите ще се играе на Градския стадион в Ловеч от 18:00 часа.

"Не мога да намеря причините поради, които Иван Колев не ме е извикал. Два пъти не попаднах в състава на дублиращия отбор на Леверкузен, защото бях контузен за две седмици. Опитвам се да разбера защо не разчита на мен, но не мога", сподели Курдов пред БЛИЦ.

В неделя юношата на Левски игра за Леверкузен II при загубата с 1:2 като гост на Шалке 04.

"Вече съм възстановен напълно и съм готов на 100%. Искам да помоля и медиите да не пишат такива неверни неща, че не попадам дори и в групата на Леверкузен, защото не е вярно. Нормално е, когато даден футболист се контузи да не попадне в групата за даден мач. Аз каква вина имам, че съм с травма и няма как да играя", каза още Курдов.

"Няколко пъти разговарях с треньора Улф Кирстен, който ми каза, че ще продължи да разчита на мен. Знаете, че имам сериозни амбиции да се развивам като футболист и мисля единствено и само за представянето си на терена - не само в официалните срещи, но и в тренировките. Не желая постоянно да ме свързват с някакви плеймейтки и манекенки. Искам хората да ме познават като Курдов от терена, а не като човек, който е с тази или онази жена. Повечето от тях само гледат да си правят реклама на мой гръб и говорят глупости", каза още Курдов, добавяйки, че му е болно за случващото се с Левски напоследък.
ПЛАМЕН СЛАВОВ/БЛИЦ