Нападателят Атанас Курдов е пред завръщане в родния си "Левски". БЛИЦ разбра, че новият наставник на "сините" Илиан Илиев отдавна следял развитието на играча на "Ботев" (Пловдив) и дори през зимата е направил опит да го привлече в Берое.

23-годишният Курдов никога не е крил пристрастията си към "Левски" и винаги е споделял, че мечтата му е някой ден да се завърне на "Герена". Тя може да се сбъдне още това лято, когато при "сините" се очаква да пристигнат и други нападатели. В "Левски" изпитват огромни затруднения във всички линии, най-вече в офанзивен план. В последните 4 мача тимът вкара едва 1 гол, което Илиан Илиев в никакъв случай не би допуснал. Спецът се надява да му бъдат осигурени нужните средства за селекция, по която вече се е заел да работи.

В момента Курдов е с лека травма, която го извади от сметките на треньора на "Ботев" (Пловдив) Костадин Видолов за гостуването на Спартак (Варна). Мачът от 21-ия кръг на Източната "Б" група е в сряда от 17:00 часа в морската столица. Нападателят е с разтежение в бедрото и заради това остана в Пловдив. За Варна с "канарчетата" не отпътува и Александър Александров-Кривия. Ветеранът също е с разтежение, но в ахилеса, получено на загрявката преди двубоя с Нефтохимик (2:0).