Треньорът на Славия Мартин Кушев даде пресконференция си преди реванша от 1/16-финалите за Купата на България с Любимец. Първият мач завърши 2:2, след като "белите" успяха да изравнят в добавеното време чрез Радослав Димитров. Реваншът на стадион "Славия" е този петък от 13:00 часа. На брифинга си Кушев отдели специално внимание на треньора на тима от "Б" група Красимир Мечев. Както е известно, специалистът работи дълго време в ДЮШ на Славия, но напусна със скандал.

"В първата среща съперникът беше пределно мобилизирани, а и ние допуснахме доста грешки. Любимец бяха надъхани заради треньора си Красимир Мечев, който работи преди време при нас и знаете, че напусна със скандал. Аз не мога да ги разбера такива хора като него. Работили са тук - не само треньори и футболисти, и когато се махнат, започват да се изказват остро по адрес на бившите си работодатели. Но той си знае. Всеки си има глава на раменете и си отговаря за думите", коментира Кушев.

"Не очаквам лесен мач, но ние сме длъжни да продължим. Не ми минават мисли през главата, че може да отпаднем още сега. Трябва обаче да дадем максимума, защото иначе няма да стане", добави наставникът на Славия, който се надява в петък срещу Любимец най-после да бъде прекъсната головата суша на тима му.

"Трябва да сме агресивни в атака и да си вкарваме положенията", добави Кушев.