Треньорът на Славия Мартин Кушев заяви, че работи по зимната селекция и вече има набелязани футболисти за привличане. Наставникът каза, че на "Овча Купел" се очакват класни играчи, които да вдигнат нивото на отбора.

Наставникът на "белите" коментира още, че Славия не проявява интерес към Мартин Камбуров, който наскоро стана свободен агент и се превърна в апетитна хапка за много клубове от "А" група.

"През паузата в първенството ще търсим най-много четирима класни футболисти, които да ни вдигнат нивото. След края на есенния дял ще бъде предоставен списък на ръководството с футболисти, които искаме да се разделим. А новите, които ще вземем, ще трябва да са с две класи над сегашните ни футболисти", коментира Кушев.

"Не разговаряме с Марин Камбуров, но сме набелязали други, които ще пробваме да привлечем. След мача с "Ботев" (Враца) казах на момчетата, че от представянето им до края на полусезона зависи кои остават и с кои се разделяме. Те са големи хора и могат да си преценят дали да се влагат в тренировките и мачовете", завърши треньорът на Славия.

ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ В "А" ГРУПА

КЛАСИРАНЕТО В "А" ГРУПА