Треньорът на Славия Мартин Кушев обяви, че на този етап няма запазва поста си, въпреки трите поредни загуби на “белите”. По-рано се появи информация, че ръководството на тима води преговори с Милен Радуканов.

“Има доста мачове до зимния трансферен прозорец, така че не искам да коментирам тази тема. Вчера имах доста дълъг разговор с Венци Стефанов за мача и по други теми. Знам какво ни интересува. Засега той няма намерение да ме сменя“, коментира Кушев.

“Човекът, който най-много иска Славия да върви напред, съм аз. Разбирам, че феновете също искат, но аз го желая много повече от тях. Работим, аз давам каквото мога с екипа си. Може би има и малка нотка на малшанс – с контузии и елементарни грешки в последните два мача, но само ние можем да се вдигнем. Казах това и на момчетата. И с тях имахме дълъг разговори и мисля, че го осъзнаха добре. Трябва да сме по-агресивни на терена, ако искаме резултатите да се подобрят“, продължи още специалистът.

Той приветства и инициативата тренировъчните игрища на Славия да бъдат кръстени на легендарния треньор Стоян Коцев.

„Това е едно голямо събитие за голяма легенда на Славия, така че всички сме доста радостни, че тези игрища са кръстени на него. Поздравявам инициативата на ръководството и на феновете, защото това е едно велико нещо“, завърши Кушев.