ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Един от тарторите на феновете на ЦСКА Иван Велчев-Кюстендилеца направи остро изказване срещу шефовете на клуба. Той беше провокиран от решението на управата на „армейците“ да не се вслуша в призива на „Трибуна Сектор Г“ да не бъде провеждана предвидената за утре контрола с Македония Гьорче Петров.

Феновете настояха за отмяна на мача, заради нанесения побой от северномакедонци над Християн Пендиков - секретар на българския клуб „Цар Борис III” в Охрид. Пострадалият беше доведен за лечение в София.

Winbet - победата е емоция! (18+)

„Дори и през главата не ми е минавало, че ще отложите контролата. За пореден път свалихте гащите с тази либерастка постъпка, срам и позор за тези които са създали великият ни отбор... Предполагам, че следващото, което ще направите е капитанска лента с цветовете на дъгата...“, написа Велчев като коментар на публикацията на ЦСКА във „Фейсбук“, че мачът ще се проведе под надслов „Не на насилието“.

Позицията на ръководството на „червените“ доведе до поредно разделяне на феновете. Не са малко тези, които подкрепят Кюстендилеца и искат мачът с Македония Гьорче Петров да не се играе. Доста са и тези, които приемат позицията на клубната управа за правилна.

Следете с БЛИЦ СПОРТ: Зимна подготовка 2023 

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2022/2023