Треньорът на Пирин Костадин Ангелов ще излезе с официална декларация към феновете. Както е известно, привърженици от фракцията “Пирин-Реален” обвиниха наставника за слабото представяне на тима. На днешната си пресконференция Костадин Ангелов отвърна на феновете и заяви, че също ще пусне декларация.

“И аз ще изляза с декларация. Първо благодаря на феновете от Пирин СС, които застанаха зад нас. На онези другите, които според мен са нереални, ще им кажа, че не могат да ме пречупят и възнамерявам да си изпълня 2-годишния договор, който имам с Пирин”, коментира Ангелов.

“Литекс е най-добрият отбор, не само защото е шампион, а защото играе стабилно. Въпреки двете загуби още на старта на пролетния полусезон от Черно море и Сливен, ще направим всичко възможно да победим. Всяка загуба е тежка за Пирин, но има доста мачове. Не смятам, че нова загуба от Литекс ще е фатална, но не мисля, че ще паднем. Аз вярвам в потенциала на играчите и съм убеден, че ще го покажат срещу Литекс”, добави треньорът./БЛИЦ