Старши треньорът на Пирин (Благоевград) Костадин Ангелов заяви, че основната цел пред неговия тим е да победи и отстрани Славия в между двата тима от турнира за Купата на България. Мачът е утре на стадион “Славия” в столицата от 15:00 часа.

"Славия е фаворит, но ние отиваме в "Овча Купел", за да ги отстраним", закани се Лаптопа по време на брифинга си. Наставникът изрази сериозни съмнения относно безпристрасността на назначения съдия Георги Йорданов. “Това е назначение, което е меко казано поръчково. Не може преди Венци Стефанов да иска доживотно наказание за Йорданов и да го упреква във въоръжен грабеж, а сега за този мач да слагат точно този съдия. Това е все едно моят баща да ме нашляпа, за да слушам, преди да ме заведе на лунапарк”, сподели Ангелов.

"Очаквам много нарушения около наказателното ни поле, които да са удобни за левия крак на Божов. Може да се стигне и до дузпа. Ще се радвам, ако не се окажа прав", прогнозира наставникът на “орлетата”.

"На мястото на наказания вътрешен халф Антон Костадинов вероятно за Пирин ще играе Костадин Кацимерски. Венцислав Бенгюзов е контузен и не е на разположение. Ние сме единствените от четиримата полуфиналисти, които сме с наказани играчи, но въпреки това вярвам, че ще победим", завърши оптимистично Лаптопа.

В същото време стана ясно, че поради липсата на интерес от страна на привържениците на "oрлетата" за София ще замине само един автобус със запалянковци и един автобус на ДЮШ. /БЛИЦ