Съперникът на Левски – Лацио пристигна в София. Полетът на римските “орли” трябваше да кацне на Летище София към 13,05 часа, но гостите акостираха на Терминал 1 на Аерогарата с около 40 минути закъснение.

Почти всички футболисти бяха облечени в клубните анцузи. Никой от играчите не поиска да говори пред журналистите, а набързо се качиха в автобуса. Част от футболистите раздадоха автографи на чакащите ги фенове. Около двайсетина ултраси на Лацио със знамена и шалчета посрещнаха любимците си на летището, като в групичката имаше и няколко момичета. Фенките подивяха при вида на аржентинеца Мауро Сарате, като едно от момичетата до последно се молеше на нападателя да се снима с нея преди да се качи на рейса.

Бившият нападател на “орлите” Игли Таре, който сега е част от ръководството на клуба, бе единственият, който се спря пред българските журналисти.

“Очаква ни тежък мач. Левски не е в най-добрия си период, но и ние нямаме победа от 5 мача. Трябва да стигнем в турнира, колкото се може по-далеч, но за целта утре трябва да минем през Левски. Не може да използваме доста играчи, надяваме се да победим”, каза Таре./БЛИЦ