Ветеранът в националния ни отбор Здравко Лазаров сподели, че Мартин Петров много ще липсва срещу Швейцария. В събота от 18:45 часа на "Васил Левски" селекцията на Лотар Матеус приема "часовникарите" в евроквалификация.

Както е известно, бързоногото ляво крило на Болтън е наказан и пропуска важния мач. Заради отсъствието на Марто Лотар Матеус прати повиквателна на 35-годишния нападател на Локомотив (Пловдив) Здравко Лазаров. Електричката заедно със Станислав Манолев присъстваха на официалната пресконференция преди сблъсъка с Швейцария.

"Най-важният мач предстои в събота. Иска ми се да има повече публика и да ни подкрепят. Защото ако няма публика, футболът е безинтересен. Ние също ще дадем всичко от себе си срещу Швейцария. Надявам се да успеем. Мартин Петров е от най-важните играчи в националния отбор, но трябва да дадем всичко от себе си, за да не се усети отсъствието му. Повечето ни футболисти играят в добри европейски отбори, дано го покажат в събота", каза опитният футболист.

"Хареса ми обстановката в отбора. Дано да остане така до края на седмицата. Не бих казал, че има голямо напрежение сред момчетата. Ние ще дадем всичко от себе си и се надявам да успеем. Оптимисът съм за събота", каза още Здравко Лазаров. /БЛИЦ