Мениджърът на Антон Карачанаков - Лъчезар Танев, коментира раздялата между футболиста и ЦСКА. Преди няколко дни изпълнителният директор на "червените" Александър Тодоров заяви, че клубът ще съди играча, а днес импресариото отвърна на думите му пред Канал 1.

"Исках да запазя моите уважения към ЦСКА като институция, но явно тези хора са свикнали със спекулации и неверни неща. Така говорят и така ръководят клуба. В момента ЦСКА има отбор и няма клуб, тъй като не се работи в тази насока. Решението за Карачанаков е взето от спортно-техническата комисия на футболния съюз. На 25-о чисто на всеки следващ месец се плащат заплатите за изминалия. 29 и 30 декември са достатъчни дни, за да могат да бъдат извършени плащанията. Пак слушаме неверни неща", заяви Танев.

"Това е едно от момчетата - истински цесекар. Иска да играе футбол, а политиката на клуба е такава, българи по-рядко намират място за изява. След като обаче ЦСКА е на първо място, значи политиката е правилна. Момчето искаше да играе футбол, затова разтрогнахме договора. Със сигурност Карачанаков ще има отбор, търсим възможност да е извън България. Работя по този въпрос. Той е млад и талантлив играч, за който не се притеснявам, че ще се развие по добър начин", завърши Танев./БЛИЦ

Следете с БЛИЦ: Зимна подготовка 2015