Футболният агент Лъчезар Танев обяви новина, която всички левскари чакат вече повече от половина година. Легендата на ЦСКА гостува в телевизия „“7/8“. Както е известно, той е семеен приятел със собственика на Левски Наско Сираков, с когото преди години бяха партньори в мениджърската агенция „Танев, Сираков и ко“.

„До месец-два Левси ще има нов генерален спонсор. Със сигурност го казвам, въпреки че не е моя работа да го казвам. Имам информация. В момента не ме интересуват загубите на тима. И ЦСКА падна от Царско село през миналия сезон. Човек, който се занимава професионално с футбол и види как е сформиран по спешност отборът, не може да очаква нещо този сезон“, обяви Танев.

„За селекцията трябва да бъда откровен. Когато един клуб няма стабилност, много трудно бих убедил да дойде някой. Ще го подведа. Не искам да звучи самохвално, но нямам възможностите и опита си играчи, които взимат по 4-5000 евро на месец. Има в Бразилия и Южна Америка, но не работя на такова ниво и не мога да помогна по този въпрос“, допълни футболният агент.

Winbet - на един клик разстояние! (18+)

„Паулиньо е Ок. Найджъл Робърта има качества, но съм скептичен за него. Холмар Ейолфсон също беше добър. В Барселона дават по 100 милиона евро бруто на година на Меси, което е 10% от бюджета на клуба, но проблемът е, че взимаш 4-5 футболисти, които се провят и това е разход. Дават се по 100-200 хиляди евро на година за някой, който се вижда, че не става.“

„Доколкото знам, Петър Хубчев няма български паспорт. Предзи време, когато се взимаше чуждо поданство, се отказваш от българското. Затова той е само с немски. Професионалист е, но ще дам пример със себе си – ако съм играл в Левски и са дали работа, ще направя компромис. Това е моето разбиране. Искам да помогна на клуба и в момента има трима-четирима, които могат да се продадат за добри пари. Единият е българин. Но реалните суми са различни“, обясни Лъчезар Танев.

efbet Лига - сезон 2020/2021
Следете с БЛИЦ: Трансферно лято 2020 в efbet Лига​