Бившият кмет на Сливен Йордан Лечков съветва сина си да бяга в чужбина, пише "ШОУ". Наследникът на героя от САЩ`94 - Лъчезар, който вече е пълнолетен, е съветван от татко си да стяга куфара и да офейква към Германия.

Синът на Лечков живееше в Хамбург преди години и учеше там, като надеждата на Данчо беше Лъчо да пробие във футбола. Наследникът на бившия кмет обаче тотално се изложи по немските терени, учението също не му спореше, което накара таткото да си го прибере обратно в Сливен. Но сега героят от световното първенство в Щатите през 1994 година запял друга песен.

Само преди дни Лечков получи две години затвор, които обаче предстои да обжалва."Нямаш бъдеще в България! Бягай от тук и изобщо не се връщай", отправил съвета Йордан Лечков.

"На Данчо му разказаха играта, вкараха го в разни интриги и най-нормалното нещо е да накара сина си да си бие камшика от България", коментират близки до бившия кмет на Сливен.

"Доброжелатели" на Лечков обаче твърдят друго: "Йордан сам си разказа играта. Никой не му е виновен. Затъна до шия в далавери!"