ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Вицепрезидентът на БФС Йордан Лечков реагира на днешната пресконференция на претендента за президентския пост във футболната ни централа Димитър Бербатов и хората от екипа му.

Лечков отвърна пред БЛИЦ на обвиненията, че аматьорските клубове, за които говори Бербатов, са извадени от структурата на БФС без тяхно знание и възможност да се защитят.

WINBET – завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

"Това са думи на неподготвени хора. Материалите с решенията се изпращат една седмица преди това. Животът на тези хора (б.р. Бербатов и щабът му), се състои в това да създават напрежение около мачовете на националния отбор. Нищо съзидателно не правят. Затова преди време ги нарекох млади богати пенсионери", заяви Лечков и отвърна на още една атака на Бербатов, който по-рано днес попита защо в Трета лига е тимът на Сливен, а не Минерал Овощник, спечелил бараж за влизане в дивизията.

"Понеже лично съм засегнат по темата със Сливен, призовавам Бербатов и хората му да си проверят източниците. Имаме запис как от Овощник предлагат да си продадат лиценза на Сливен за 15 хиляди лева.

Явно така смятат да развиват футбола, с такива хора и такива клубове", заяви Лечков пред БЛИЦ.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!