Нов скандал назрява в родното ни съдийство. Членът на Изпълкома Йордан Лечков е звънял на GSM-а на рефера Радан Мирянов, за да го заплашва, научи БЛИЦ.

"Ей, момченце, какви ги вършиш? Нормален ли си? Защо се подиграваш с мен и отбора ми? Не забравяй, че аз те вкарах в съдийството. Хубаво ти е да прибираш по 1000 лева от наряд в "А" група. Гарантирам ти, че скоро няма да получиш наряд", изкрещял Лечков на Радан Мирянов по телефона и му затворил.
 
Както е известно, съдията от Варна ръководи срещата от последния кръг между Пирин и Сливен в Благоевград, завършила 3:1 за "орлетата". Загубата бе седма поредна за "войводите" в първенството. По-рано ви информирахме, че Лечков е вдигнал скандал на шефа на съдиите Димо Момиров и категорично настоял Мирянов да бъде изхвърлен до края на сезона. Причината за недоволството на кмета на Сливен е пресилен червен картон на вратаря на тима Здравко Чавдаров и несъществуваща дузпа в полза на Пирин.
 
На вчерашната си пресконференция Димо Момиров намекна, че Радан Мирянов ще бъде наказан. "Допусна много грешки. Тодор Паланков от Пирин трябваше да бъде изгонен с втори жълт картон, но Радан Мирянов не посмя да му го вдигне", бяха думите на Момиров./БЛИЦ