Босът на Сливен Йордан Лечков потвърди новината на БЛИЦ от по-рано, че в касата на "войводите" е постъпила част от дължимата сума от ЦСКА. Както е известно, "армейците" имат да плащат 650 000 лева на "войводите" още от трансферите на Здравко Чавдаров, Иван Стоянов, Костадин Стоянов и Коста Янев в Борисовата градина.

"Да, факт е. Днес разговарях с президента им Димитър Борисов. Преведоха ни 100 000 лева. Чакам още пет вноски от ЦСКА и всичко ще е наред", сподели Лечков пред БЛИЦ.

Кметът на Сливен потвърди и новината ни, че "армейците" вземат на проби Петър Стоянов. Лечков дори информира, че ЦСКА проявява интерес и към Мирослав Миндев, който бе капитан на "войводите", но след края на есенния полусезон заедно със Стоянов и още доста играчи разтрогнаха по взаимно съгласие договорите си с клуба от стадион "Хаджи Димитър".

"Знам, че ЦСКА иска Петър Стоянов. Проявяват интерес и към Миндев", каза Йордан Лечков.

Героят от САЩ`94 е спокоен за бъдещето на Сливен. "Няма да изпаднем от "А" група. Залагаме на млади футболисти, това е бъдещето. Надявам се да се представим добре през пролетта", завърши Лечков.
ПЛАМЕН СЛАВОВ/БЛИЦ