Йордан Лечков ще представлява ЦСКА в Изпълкома на БФС. Поне такова съобщение беше публикувано в официалния сайт на “армейския” клуб. Тази зима пък на "Армията" се завърна племенникът на бившия кмет на Сливен - Иван Стоянов.

Бившият кмет на Сливен обаче беше категоричен, че няма да окаже никаква помощ “под масата” по отношение на лиценза.
“Не съм представител само на ЦСКА, а на всички клубове и то в максимална степен. Аз няма да спасявам ЦСКА, ако те имат проблеми с лиценза. Няма как това да стане. Дай боже, проблемите да се решат възможно най-бързо, коментира Лечков пред БЛИЦ. - Мисля, че ще се съгласите, че през всичките тези години, в които съм бил в Изпълкома съм бранил интересите на всички клубове и на футбола като цяло.

В Изпълкома сме все уважавани хора, с позиции в обществото. Няма да си заложим авторитета, за да гоним частни интереси, да не кажа партийни.”

Да, не крия, че имам добри отношения със Сашо Томов, проведохме разговор преди конгреса. Бил съм в ЦСКА, играл съм там, зная какво е усещането да носиш червената фланелка. Вие, вашите колеги написахте, че “Левски” и ЦСКА нямали лоби в Изпълкома. Не зная дали е точно така. Аз винаги съм бил на мнение, че за доброто на българския футбол е да има силен “Левски” и силен ЦСКА. Когато това стане, идват успехите и на националния отбор. Така, че както ще браня интересите на "червените", така ще браня интересите на и на "сините".

Боби Михайлов и Наско Сираков нали са левскари? Това значи ли, че те ще лобират и толерират “Левски”? Вече е крайно време да се класираме за голямо първенство. Ето, сега идва Европейското. Оптимист съм и вярвам, че този път ще се класираме на финалите. Това е най-важното, а не отново да се делим на “сините”, “жълти” и “червени”."