Йордан Лечков ще представлява ЦСКА в Изпълкома на БФС. Това се похвалиха от ръководството на "червените". От "Армията" официално обявиха, че двете страни имат взаимна договорка и Лечков ще защитава интересите на клуба при вземането на решения в БФС. Както е известно, доскоро Емил Костадинов представяше любимия си ЦСКА в Изпълкома, а сега тази чест се пада на Лечков. Тази зима пък на "Армията" се завърна племенникът на бившия кмет на Сливен - Иван Стоянов.

Съобщението от ръководството на ЦСКА:

Армейци,

Във връзка със многото запитвания на феновете информираме, че по взаимна договорка представителството на интересите на ПФК ЦСКА АД в новия Изпълком на Българския футболен съюз ще се осъществява от г-н Йордан Лечков. Включването в Изпълкома на редица президенти и собственици на футболни клубове прави това решение логично и обосновано.

Ръководството на ПФК ЦСКА АД изразява своята увереност, че новият Изпълком на Българския футболен съюз ще провежда политика за създаването на най-добрите условия за развитие на българския футбол и за провеждането на футболният шампионат.

НС и УС на ПФК ЦСКА АД

Съставът на новия Изпълком - ТУК!