Президентът на Сливен Йордан Лечков не бе доволен след загубата с 0:1 от Черно море. Според него срещата е била посредствена като е имало и доста съдийски грешки.

"Наистина имаше добри положения, повечето бяха в средата на терена. Сравнително добър футбол за българското ниво, но моите разбирания са по-различни и от тази гледна точка. Това бе един посредствен мач", заяви Лечков.

"Сливен винаги играе за победа - сега, до края на сезона и, живот и здраве, догодина. Имам доста забележки, но имам на кого да ги кажа. Жалко е, че заделяме толкова средства, а има слабо съдийство", призна разочарованието си четвъртият в света.

"Остават няколко кръга до края. Явно е, че всеки си гони целите. В това няма нищо лошо, но мога да кажа, че играем феърплей и така ще бъде винаги", добави още пред "Гонг" Йордан Лечков.

Относно решението на БФС, финалът за Купата на България да се играе на "Герена", вместо на стадион "Хаджи Димитър", босът коментира - "Двата отбора са по-близо до София, нормално е да искат да играят там. Решението е разумно. Ние предоставяме добри условия, "Герена" също. Важното е да се изиграе един добър финал." /БЛИЦ