Бившият български национал и легенда на Аарау Петър Александров предупреди швейцарците да внимават срещу „лъвовете“ в решителната световна квалификация тази вечер от 21:45 часа българско време. "Кръстоносците" имат равни точки с европейския шампион Италия и изостават по голова разлика, което означава, че ще преследват убедителна победа срещу "трикольорите" ни в Люцерн.

„Швейцария е ясен фаворит, но българите са хапливи и корави“, сподели бившият нападател на Аарау, Люцерн и Ксамакс, а по-късно и помощник треньор на българския национален тим през 2008 година.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

Александров следи много точно изявите на „лъвовете“ и подчерта, че Кирил Десподов и Тодор Неделев са две оръжия на България в офанзивен план.

„Той е едва на 25 години, но вече събра много опит“, заяви Александров за Десподов пред авторитетното швейцарско издание Blick, което пък отбелязва, че Неделев има 81 гола и 80 асистенции в 245 мача за Ботев (Пловдив).

„Десподов и Неделев в момента са най-важните фигури в националния тим. За тях швейцарците трябва адски много да внимават“, предупреди легендата „кръстоноците“.

Нашата група от квалификациите за Мондиал 2022