Дългогодишният домакин на ЦСКА бай Добри Димов стана първият кредитор на фалиралото дружество, който дари парите си на школата на „армейците“. Новината беше съобщена от лидера на агитката Иван Велчев-Кюстендилеца, цитиран от „Тема Спорт“.

"Първият, който дари парите си от синдик Дора Милева за ДЮШ на ЦСКА, е голямото червено сърце Добри Димов-Бай Добри. Призовавам всички тези, които целуваха свещената фланелка да последват примера на Големия армеец и да дарят парите си за развитието на нашите млади футболисти! Благодарим ти за всеотдайността към каузата ни, АРМЕЕЦО!", написа Велчев.

Дарения още преди година обещаха да направят и десетина други кредитори.

"В навечерието на предстоящия мач искаме да благодарим на един човек, който заслужава цялото уважение на света. Първият, който дари парите си, получени от синдик Дора Милева, за ДЮШ на ЦСКА, е домакинът на "Армията" Добри Димов или както е по-известен в нашите среди - Бай Добри. Призоваваме всички вас, които обичате ЦСКА и имате общо с решения вече казус с емблемата и активите на старото дружество, да последвате примера на голямото червено сърце и да дарите парите си за развитието на нашите млади футболисти! Бай Добри, благодарим! За всеотдайността към каузата, за безрезервната любов към светинята. Поклон, АРМЕЕЦО!", написаха и от фен клуб "Сектор Г".

Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020
Купа на България - сезон 2019/2020