Легенди на "Левски" изразиха възмущението си от провеждането на анкета, с която да бъдат избрани 11-те най-велики играчи на клуба. Намерението е да се направи юбилеен календар, в който "дрийм тимът" да изгрее.
 
"Меридиан мач" потърси четирима легендарни играчи, който разкритикуваха инициативата.
 
Мишо Вълчев заяви, че не е съгласен хора, които не познават историята на "сините" да определят идеалния тим.
 
"Има спорни имена, които са играли малко в "Левски". Но оставете другите - да ги няма Наско Сираков и Стефан Аладжов е истински срам", заяви Вълчев.
 
Като пълна глупост определя анкетата Руси Гочев. Той определи инициативата като нещо, което носи повече негативи, отколкото позитиви.
 
"Не знам как е правена тази 11-орка. Не знам кой го е направил и с каква цел. Много имена са изпуснати, но да ги няма рекордьора по мачове и рекордьора по голове е, меко казано, гаф", твърди Гочев.
 
Бившият вратар на "сините" е обиден на организаторите на анкетата. Той припомни, че преди няколко години е бил избран в идеалния отбор на "сините", но сега е бил забравен.
 
"Не искам да кажа нищо лошо за тези, които са включени в календара. Според мен избързаха, трябваше по-добре да помислят", заяви Николов.
 
Критично се изказа и Войн Войнов. Според него ветераните трябва сами да определят идеалния отбор.
 
"По-младите фенове не са гледали Жоро Соколов, който е невероятен футболист. Хора, които са били на терена ще оценят по-добре нещата", заяви Войнов.