Драмите с чилийския нападател Николас Медина, играл за последно в испанския Осасуна, продължават. Снощи ви информирахме, че футболистът се е провалил на първите медицински тестове, проведени в София под надзора на д-р Тони Георгиев. Днес ситуацията на вторите прегледи не се е променила, след което лекарският щаб е достигнал до следното заключение: “Футболистът Николас Медина има много контузии и травми, здравословното му състояние като цяло не е стабилно”.  Казано още по-кратко – Медина е негоден за военна служба в ЦСКА.
 
Самият чилиец и неговият мениджър обаче са помолили “червеното” ръководство за компромисен вариант – Медина остава в ЦСКА, докато оздравее напълно. Според лекарите за това са нужни минимум два месеца. През този период Николас щял да подготвя по възстановителна програма и когато всичко е наред, да подпише договор с “армейците”.
 
Очаква се до края на деня отговорът на “армейските” босове. Според запознати съществуват две възможности – Медина да бъде отпратен или да се приеме неговото предложение.
 
“Неоспорим е фактът, че той е добър футболист. Но лекарите са повече категорични във връзка със здравословното му състояние”, заявиха за БЛИЦ от ЦСКА.