Интересът сред привържениците на Левски за дербито с ЦСКА, което открива пролетния полусезон, не е особено голям поне към момента.
Изпълнителният директор на „сините“ Павел Колев разкри пред dsport и Дарик радио, че до момента за мача на 15 февруари са продадени „не повече от 1000“ билета. Той все пак похвали феновете, които показват интерес към абонаментните карти за втория дял на шампионата.

„Интересът за мача е слаб на този етап, появиха се в медиите спекулации, че сме продали 3 хиляди билети, това не е вярно. В момента в системата на нашия партньор има доста места, които са блокирани, не са пуснати в продажба, но това не значи, че те са продадени. Точна бройка не мога да кажа на продадените билети, но не са повече от 1000.
 
От гледна точка на абонаментните карти – във вторник продадохме 50 само за един ден, което е някаква добра индикация. Все още не съм проверявал данните за сряда. Има и така наречената промоционална кампания за пролетния полусезон, направили сме доста добри намаления. Предполагам част от мотивите им са да подпомогнат финансово клуба по този начин като си купят място на стадион „Георги Аспарухов“, заяви Колев. 
БЛИЦ представя: Зимна подготовка 2020
Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020
Купа на България - сезон 2019/2020