Ticketpro стартира от утре (19 август) продажбата на билети за предстоящия мач между Локомотив (Пловдив) и "Левски" на „Лаута” в неделя от 20:00 часа. Привържениците на столичани ще могат да си закупят билет от намиращите се в техния град каси на Ticketpro (с мрежата от партньорски каси може да се запознаете ТУК: http://www.ticketpro.bg/jnp/ticket-outlets/index.html).

Касите по бензиностанциите по магистралата в посока от морето към Пловдив ще предлагат услугата, както и обектите в рамките на населените места. Пропуски няма да са налични по магистралите и пътната мрежа в останалата част страната. Единственият обект, в който билети за мачове на "Левски" няма да бъдат продавани са офисите на Office 1 Superstore.

Всеки желаещ ще може да се сдобие с билет и чрез заплащане с дебитна/кредитна карта и наложен платеж.

Пропуските за мача с Локомотив (Пловдив) ще са налични в мрежата на Ticketpro след 12:00 часа на 19.08, сряда, и в магазина на Националния клуб на привържениците на бул. „Тодор Александров” 23. В деня на мача ще бъде отворена каса пред гостуващия сектор на стадион „Лаута”.

В мрежата на Ticketpro извън стадион „Лаута” продажбата на пропуски в деня на мача, 23.08, ще бъде преустановена в 18:00 часа. Онлайн продажбата в мрежата на Ticketpro ще бъде преустановена 24 часа преди началото на мача (в 20:00 часа на 22.08).

Цената на пропуските за срещата с Локомотив (Пловдив) е 10 лв.

За повече информация и въпроси относно продажбата на билети: www.ticketpro.bg и страницата на Ticketpro във Фейсбук/ https://www.facebook.com/TicketProBG .

"А" ГРУПА - СЕЗОН 2015/2016

"А" ГРУПА, ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКА - ЛЯТО 2015