ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Официалният сайт на Левски публикува информация за предстоящите чествания на 80-годишнината от рождението на клубната легенда Георги Аспарухов.

3x500 лв. Бонус за мачовете от efbet Лига!

Както е известно, "сините" вече представиха специално лого за празненствата, посветени на Гунди. В рамките на няколко дни ще бъдат обяснени всички вплетени детайли от графиката. От "Герена" започнаха с надписа “Heróis Não Morrem” (Героите не умират), който е част от венеца, изпратен от Еузебио след смъртта на Аспарухов през 1971 г.

ОФИЦИАЛНОТО СЪОБЩЕНИЕ НА ЛЕВСКИ 
Левскари,
На 4 май предстои да отбележим 80 години от рождението на легендата на клуба – Георги Аспарухов. В деня на незабравимата деветка освен домакинския мач срещу тима на Септември, от 20:30 часа, на „Герена“ ще ви очакват и поредица от изненади.

Ще стартираме в 15:00 часа, а в клубната експозиция ще бъдат изложени автентични предмети, свързани с незабравимия нападател. Пред сектор „А“ ще бъде обособен кът за деца, където малките левскари ще могат да се забавляват в специални шатри за рисуване и оцветяване на тема Гунди, за по-големите ще има атрактивни игри и предизвикателства, а на обособени стени всеки ще може да си направи снимка за спомен.

Забавленията за малки и големи ще бъдат съпътствани с музика и разнообразие от храни и напитки, а в клубния магазин ще може да откриете серия от артикули, специално създадени за 80-годишнината от рождението на Георги Аспарухов.

Подробности за всички планирани активности очаквайте в следващите дни!

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2022/2023 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК