Левски е изправен пред нов проблем. Под сериозна въпросителна е планът на треньора Станимир Стоилов да използва вратаря Николай Михайлов в един от предстоящите два мача с Лудогорец (в четвъртък и неделя).

34-годишният страж е получил контузия на тренировка в събота и е напуснал заниманието преждевременно. Вчера Михайлов не е участвал в заниманието на „сините“, за да може да спаднат отоците. Днес вратарят ще премине преглед с ядрено-магнитен резонанс, за да се уточни сериозността на травмата му. От резултата ще зависи дали въобще той ще може да играе до края на годината.

Михайлов беше на вратата на Левски при победата с 4:1 над Вихрен на 1/16-финалите за купата на България. Планът беше той да играе в мачовете за националния трофея, а Пламен Андреев да бъде ползван в първенството.

Много е вероятно Андреев да застане на вратата и в двата мача срещу Лудогорец през тази седмица. В четвъртък (1 декември) „сините“ гостуват в Разград в отложен мач от 6 кръг на efbet Лигата. На 4 декември (неделя), отново на „Хювефарма Арена“, е двубоят между двата тима от 1/8-финалите за купата на България.

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2022/2023