ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Вратарят Николай Михайлов ще получи шефски пост в Левски. Очаква се след край на сезона 35-годишният страж да сложи край на кариерата си. След това той ще стане спортен директор на „сините“.

Михайлов наскоро успешно завърши десетмесечния курс на УЕФА по футболен мениджмънт и се сподели новината с последователите си в социалните мрежи.

Назначението на Ники Михайлов за спортен директор ще облекчи значително работата на собственика Наско Сираков и на изпълнителния директор Даниел Боримиров.

Топ Коефициенти за Спортни Залози!

В момента двамата лично запълват празнината в клуба с липсата на спортен шеф, но имат достатъчно други ангажименти покрай на Левски. Боримиров е и председател на Управителния съвет.

Самият Николай Михайлов има сериозно влияние в съблекалнята на „Герена“. Той вече доста време е основната връзка между играчите и ръководството, а футболистите му имат доверие. В тежките моменти на финансова криза в клуба именно Михайлов успяваше да убеди съотборниците си известно време да играят без пари и да изчакат Левски с изплащането на заплатите им.

Еfbet Лига - сезон 2023/2024
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2023/2024

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!