Последните изцепки на Владимир Гаджев принудиха ръководството на “Левски” да започне спешно да му търси нов отбор. За целта цената на халфа е драстично намалена. Сега националът се продава за 150 000 евро, пише “7 дни спорт”.
 
През лятото цената на Гаджев беше три пъти по-висока, а през миналата зима дори гонеше 700 000 евро. Решението на ръководството за раздяла с футболиста е продиктувано от последните му изцепки.
 
Първо халфът си изкара червен картон срещу Локомотив (София), заради което беше скандално наказан само с един мач. В събота явно окрилен от собствената си недосегаемост, Владо пробва да си изкара червен картон и срещу Локомотив (Пловдив). Съдията Игнатов обаче му го спести, само защото халфът на "сините" не успя да уцели с нито един от лактите си главата на Дюлгеров.
 
Освен това Гаджев тормозел и част от играчите на “Левски”, които открито недолюбвали надменния си съотборник. Самият той също призна за напрежение в съблекалнята между някои състезатели. Владо дори на няколко пъти оспорвал на тренировка решенията и на треньора Илиан Илиев.
 
Затова на "Герена" вече им е писнало от своеволията на халфа и предпочитат да се разделят с него. Освен всичко друго Гаджев влезе в конфликт и с публиката на "сините". Oще от двубоите със Сараево най-ортодоксалните фенове искат халфът да бъде разкаран.