Ръководните фактори в “Левски” за пореден път подходиха несериозно, що се отнася до зимната селекция на отбора. Според “Тема Спорт” на Гонзо и Ясен Петров е бил предложен холандският нападател Сержио Цилер, който е продукт на школата на Аякс.
 
За неговите 23 години визитката на футболиста не е никак лоша предвид статута му на свободен агент. Цилер се подвизава в холандската Ередивизи от 2006 г. насам, като е носил екипите на Твенте и Вилем ІІ. Все пак трябва да се отбележи, че не става дума за изявен голмайстор. Холандецът обаче вече е подписал договор с хърватския Риека, където преди време играеше спортният директор на “сините” Георги Иванов.
 
Идеята на “Левски” е била футболистът да бъде изпробван по време на втория лагер на тима в Кипър. Гонзо искал да види качествата му в контролите, след което да прецени дали си заслужава да му бъде предложен договор. Другият фактор е Гара Дембеле. Ако той остане на “Герена”, в “Левски” няма да имат нужда от нападатели, при положение че в тима бе привлечен Базил де Карвальо./БЛИЦ