„Левски“ покани феновете си да подкрепят отбора по време на утрешната тренировка. Заниманието на стадион „Георги Аспарухов“ започва в 19:30 часа и привържениците на „сините“ ще могат да изразят подкрепата си към тима в първите 20 минути. Тимът на Стойчо Стоев се готви за предстоящия домакински мач от 5 кръг на „А“ група срещу Монтана.

Поканата на „Левски“ към феновете
 
Заради борбата! Заради характера! Заради мъжеството! Заради всичко онова, което кара „сините” сърца да бият като едно.

Фенове и клуб си подават за пореден път ръка, за да вървят уверено към върха. Да възродят традициите и да изпълнят със смисъл веруюто „Левскар да си, братко, е дума велика! Левскар да си, братко, е чест!”.

Този четвъртък вечерната тренировка на „сините” отваря врати за феновете. Защото те повярваха в момчетата на Стойчо Стоев, защото играчите имат нужда от подкрепа и импулс, защото „Левски“ е силен, когато привърженици и клуб са заедно рамо до рамо!

Защото заедно можем всичко!

Заповядайте в четвъртък, 13.08, след 19:00 часа пред тунела на сектор „В” на стадион „Георги Аспарухов”. Тренировката на официалния терен ще започне в 19:30 часа и ще е открита за феновете в първите 20 минути.

Нека отборът чуе всеки левскарски глас и вик за победа, който да прелее в мощна подкрепа на трибуните на стадион „Георги Аспарухов” по време на домакинските мачове на тима.

Защото когато фенове и отбор са заедно им е исторически предопределено да спечелят своята битка.

Ела и подкрепи „сините”,
В радост и тъга, „Левски“ е съдба!

"А" ГРУПА - СЕЗОН 2015/2016

"А" ГРУПА, ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКА - ЛЯТО 2015