Левски продължава усилено да търси нападател из цяла Европа. Последната цел на “сините” е футболист от Холандия, пише в. “Меридиан Мач”.

За него се знае само, че през миналия сезон е играл за отбор от местното първенство. Освен това е с изтекъл договор, което отговаря на критериите на Левски.
 
От “Герена” вече са направили първите контакти с играча. Шефовете искат нападателят да прати по факс финансовите си претенции.
 
Ако условията на футболиста са твърде високи, Левски въобще няма да го кани на проби. Миналата седмица “сините” са търсили нападател в Полша, но ударили на камък.
 
След мача със Сант Жулия пък се очаква на “Герена” да пристигне чешки футболист, който евентуално да подпише договор. Той ще мине пробен период и евентуално след това ще подсили към отбора.
 
“Сините” все още не могат да намерят заместник на Георги Иванов. Миналата седмица се разрази истинска сага около Жозеф-Дезире Жоб. Камерунецът дойде, за да подпише, но си отиде, след като бе принуден да мине проби. Преди седмици пък се провали трансферът на Димитър Макриев от Ашдод./БЛИЦ