Левски осъществи важна крачка към продажбата на Станислав Иванов в Чикаго Файър. В петък вечерта „сините“ и американският клуб са уточнили всички финансови параметри по договора, разбра БЛИЦ.

Самият футболист вече се се разбра за личните си условия, за което най-четената агенция вече писа. Остават само някои дребни детайли по контракта между двата клуба и ако всичко е наред, най-късно около коледните и новогодишните празници сделката ще бъде финализирана и официално обявена.

1000 лева Oнлайн казино Бонус от efbet

„Има само някои малки неща, които ще уточним. По-важното е, че вървим уверено към сделка. Това, което информирахте, е вярно - Стаси се разбра с Чикаго Файър по своята част от договора още преди няколко дни. Новото е, че продажбата ще бъде през декември, а не през лятото“, съобщиха от „Герена“ пред БЛИЦ.

Контрактът на Станислав Иванов с Левски изтича през юли догодина. Поради тази причина Левски ще го продаде сега, за да напълни с някой друг долар поизпразнената си каса.

„Докато не видим Стаси да позира с фланелката на Чикаго Файър, няма да сме сигурни, че е продаден. Знаете, че има много примери, когато трансфери са пропадали в последния момент“, коментират от своя страна фенове на „сините“.

БЛИЦ припомня, че Чикаго Файър е бивш отбор на Христо Стоичков. Камата носи екипа на американския клуб през периода 2000-2002 година. 
efbet Лига - сезон 2020/2021
Класирането в първенството