Футболен клуб Левски ще спечели най-малко 100 хиляди лева от отложения мач с Лудогорец, който трябваше да се изиграе тази събота, но след днешното решение на БФС за спиране на първенството, попада под забраната.

Парите идват от специалните колекционерски билети, като 10000 от тях на цена 10 лева вече са разпродадени. Пропуските за този двубой остават в продажба до 17:15 часа утре (събота, 14 март). 

Припомняме, че "сините" фенове предложиха да помогнат финансово за изплащането на дължимите вноски към НАП, купувайки билети за мача, след като първоначално беше обявено, че срещата ще се проведе без публика заради мерките за сигурност, породени от коронавируса у нас.

От ръководството обявиха на официалната си страница, че във връзка с ограниченията и въведените мерки заради епидемията, официалният магазин на ПФК Левски в сектор А на стадион „Виваком Арена - Георги Аспарухов“ ще работи с променено работно време от 10 до 17 ч. до 13 април, включително.

В този период при влизането в магазина всеки посетител ще трябва да дезинфекцира ръцете си на специално инсталиран за целта апарат.