Привържениците на Левски изкупиха билетите за предстоящото гостуване на ЦСКА 1948 в Бистрица, съобщиха от "Герена".

Пропуските за феновете на носителя на Купата на България бяха само 300. 

"Билетите, които ръководството на ЦСКА 1948 предостави за мача от първия кръг на Първа лига на 9 юли, събота от 21:00 часа на стадион „Витоша“ в Бистрица са изчерпани. Бройката на входните талони бе 300 и вече няма наличност от тях в официалния магазин на клуба на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“, пише в levski.bg.

В същото време ЦСКА 1948 напомни на левскарите, че на касите на стадиона в Бистрица няма да бъдат продавани билети за гостуващия отбор. 

"В събота (09.07) от 21:00 ч. на стадион "Витоша" ЦСКА 1948 посреща Левски в мач от първия кръг на новия сезон в Еfbet Лига. Подчертаваме отново, че на касата на стадиона НЯМА да бъдат продавани билети за гостуващия сектор, а единствено за домакинските сектори - "Г", "А" и "ВИП", в които местата си ще заемат феновете на "армейците". Всички предвидени билети за привърженици на Левски са предадени на ръководството на "сините", което отговаря за тяхното разпространение и продажба. На съоръжението преди утрешния двубой ще бъде отворена само една каса за фенове на ЦСКА 1948, която ще бъде разположена в близост до големия паркинг, като тя ще отвори 1 час преди първия съдийски сигнал", съобщиха "червените".

Следете с БЛИЦ СПОРТ: Лятна подготовка 2022
БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа