Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙМ!

Лятната селекция в “Левски” тече с пълна пара. До момента Станислав Ангелов е единственото сигурно ново попълнение на “сините”. За медицински прегледи вчера пристигна и френският дефанзивен полузащитник Кевин Бру, който почти сигурно също ще подпише договор. Той преговаряше с ръководството на “Левски” в лицето на Иво Тонев и Тодор Батков днес на “Герена”.

“Преговаряме с френския футболист, очакваме да подпишем с него. За другия играч, който също е горе, не мога да ви кажа повече, съжалявам не си спомням името му", заяви Батков. Адвокатът явно не знае, че с Кевин Бру в София е брат му, за когото Иво Тонев даде разяснение, че клубът не преговаря.

"Мога да кажа, че трансферът на Бру е на 99 процента сигурен. Наблюдавали сме го аз, Дончо Донев и Илиан Илиев повече от четири месеца, така че имаме много добра представа за неговите качества. Със сигурност ще подпише. Помоли ни за два дни, за да може да помисли и да разговаря със семейството си, защото досега не е напускал Франция. Другият футболист, който също беше тук, е негов брат и само го придружаваше, не преговаряме с него", уточни Иво Тонев.

“Надявам се до 13 юни всички трансфери да се приключили. Новите играчи ще бъдат 7-8, като двама от тях ще са българи, останалите чужденци”, допълни Батков.

“По-скоро не", беше коментарът на адвоката, дали е възможно Цветан Генков да заиграе в “Левски”./БЛИЦ