Играй БЛИЦ ГЕЙМ - ТУК!

“Левски” обяви допинг война на ЦСКА преди Вечното дерби. Спортният директор на “сините” Даниел Боримиров разкри притесненията си футболист на “армейците” да не посегне отново към забранените субстанции.
 
“Дано не се разболеят всичките и да започнат да пият разни чудодейни сиропи”, заяви директорът пред “Меридиан Мач”. Той визира прословутия допинг скандал след есенното дерби на миналия сезон. Тогава ЦСКА би с гол на Янис Зику, но след мача с положителна допинг проба се оказа защитникът Костадин Стоянов, който и сега е на “Армията”.
 
С допинг, но в други срещи изгоряха също така Румен Трифонов и Тодор Янчев. Това значи, че от четиримата футболисти на ЦСКА, които са дали допинг тестове след дербитата с “Левски” и Лудогорец, трима са били назобани със забранени вещества.
 
Очаква се футболисти от двата отбора да дадат проби пред допинг ченгета след днешното дерби. Това обаче в никакъв случай не успокоява спортния директор на “сините”.
 
“Какво ни топли това? И да ги хванат после, знаем много добре как ги наказват. Предния път ги спипаха трима и ги наказаха за три месеца, които изтърпяха през паузата”, коментира Даниел Боримиров, който призова за феърплей.