Въпреки очакванията за по-евтини билети за предстоящия мач с Лудогорец в събота „Левски“ запази цените на пропуските. Предстоящото в събота дерби с шампионите е първи мач с публика за „сините“ от 2 август насам. Тогава „Левски“ победи Локомотив (София) с 1:0, а начело на тима все още беше Пепе Мурсия.
 
След това „сините“ изтърпяха три поредни мача наказание пред празни трибуни и поради тази причина Георги Иванов още не е дебютирал като треньор на тима в официален домакински мач пред зрители. Победите над „Ботев“ (Пловдив), Черно море и Славия дойдоха пред празни трибуни.
 
Сега „Левски“ обяви цените на билетите за мача с Лудогорец. В Сектор „В“ ще се влиза срещу 12 лева, а за секторите „Б“ и „Г“ ще се плащат по 8 лева. Такива бяха и цените на пропуските за домакинските мачове с Локомотив (Пловдив) и Локомотив (София).
Имаше очаквания, че цените на билетите ще бъдат намалени за мача с Лудогорец, за да може „сините“ да играят пред пълни трибуните в дербито.
 
Продажбата на билетите стартира в петък (26 септември). Пропуските ще може да се купят на касите на стадион „Георги Аспарухов“ на ул. „Тодорини кукли“ № 47 от 13:00 до 18:00 часа. В деня на мача (27 септември) билети ще се продават от 10:30 часа до края на първото полувреме. Срещата започва от 19:30 часа.

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите