Шампионът Левски представи официално представи новото си попълнение Майкъл Тевия, който дойде на „Герена” от Локомотив (Мездра). Халфът ще носи номер фланелката с номер 6 на гърба си, която преди време бе притежание на Ричард Еромоигбе.

"Тевия е перспективен, доволен съм от неговия трансфер. Взимаме го за опорен халф, ще видим дали може да играе на други позиции. Не е тайна, че имаме проблем с бековете, може Майк да бъде пробван и там. Той е подготвен, проведе няколко тренировки с нас. Все пак аз не очаквам футболистите да са максимално готови по това време на годината, имаме още 1 месец подготовка. Дано Майк се аклиматизира по най-бързия начин и да помогне на Левски”, каза Гонзо.

“Целта ни е за началото на шампионата да сме максимално подготвени за мачовете. Очакваме скоро да вземем ляв бек, който да замести Лусио, защото остана само Веско Минев. Има варианти Бензукан и Стефан Станчев да играят, но все пак ще търсим на пазара. До началото на първенството Рабех ще бъде продаден”, завърши Иванов./БЛИЦ