Предизвикалият медиен бум в последните дни заради вероятен трансфер в Стяуа Христо Йовов не замина с Левски за лагера на тима в Каварна. Бижутера се появи на „Герена” и изпрати своите съотборници, но не се качи в автобуса. Той отказа да даде изявление пред медиите.

Бразилското крило Зе Соарес също не се качи на рейса. Той пристигна на сбора на тима, но не бе по екип. Играчът остана в София. Това за пореден път повдига слухове, че предстоят трансфери на Йовов и бразилеца. Твърди се, че за Зе Соарес все още има шанс да заиграе в Металург (Донецк).

На автобуса както се очакваше не се качи Саша Симонович. За него се знае, че не попада в сметките на Георги Иванов-Гонзо за пролетния полусезон и ще се готви с дублиращия отбор в столицата.
Стилиян Петров, БЛИЦ

Групата на Левски, която замина на лагер в Каварна:
Вратари:
Георги Петков, Божидар Митрев, Ивайло Василев, Цветан Димитров
Защитници: Стефан Станчев, Веселин Минев, Шахиб Бензукан, Юсуф Рабех, Йордан Милиев, Елин Топузаков, Лусио Вагнер, Живко Миланов, Виктор Генев
Халфове и нападатели: Жоазиньо, Георги Сърмов, Александър Александров, Димитър Телкийски, Мариян Огнянов, Владимир Гаджев, Седрик Бардон, Георги Христов, Николай Димитров, Лъчезар Балтанов, Мирослав Антонов, Дарко Тасевски