Трима от футболистите на Левски разбраха преди неделната тренировка, че вече не са част от отбора. Еньо Кръстовчев, Мирослав Иванов и Мартин Димов няма да се качат на лагера в Боровец, за който "сините" ще заминат още тази вечер.

След като в петък 10 имена започнаха подготовка с Левски, изненадващо Емил Велев даде почивка на отбора, а в неделя отново събра играчите на занимание на "Герена", информира "Гонг".

В тренировка се включиха почти всички футболисти, като по обективни причини отсъстваше чешкият защитник Давид Бистрон, който днес се жени, вземайки своята любима Кая. Мариян Огнянов пък е на сватбата на брат си Манчо.

Все още не е ясно какво ще стане с Кръстовчев, Мартин Димов и Миро Иванов, като по всяка вероятност, те ще преминат в други отбори. Еньо е желан от Славия и по всичко личи, че ще подсили тима от "Овча Купел". Дори треньорът на "белите" Велислав Вуцов вече заяви, че го иска на всяка цена в състава си.

След една година отсъствие, Исмаил Иса, който носи екипа на Сливен, се завърна в състава на Левски и от днес тренира наравно с отбора. /БЛИЦ