Ръководството на Левски отвърна на президента на Славия Венци Стефанов, който по-рано днес атакува "сините". Според "белия" шеф на "Георги Аспарухов" се раздават заплати на служители по 12-13 хиляди лева на месец, а директор взема 22-23 000

Ето какво пишат от Левски:
"На вниманието на синята общественост

Левскари,
Обръщаме се към Вас директно и открито, относно поредната атака към любимия клуб, която бе отправена днес от президента на ПФК Славия Венцеслав Стефанов.
С „разкритията“ си за възнагражденията в нашия клуб г-н Стефанов премина всякакви граници. Категорично заявяваме, че в ПФК Левски няма служител или директор, който да получава която и да е от споменатите от президента на Славия суми.

Това може лесно да се провери, а още по-лесно е да се досетим защо тази откровена лъжа се поднася на хората в този момент – левскарската общност е мобилизирана, както отдавна не е била, за да помогне на клуба в труден момент. И това най-ясно се видя в последните 10 дни.

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

Какъв по-добър пропаганден начин да полеем със студен душ ентусиазма на хората, от това да ги облъчим с дезинформация? Този път обаче няма да оставим нещата така и ще зададем и ние някои въпроси.

Като, например, ако в Славия има двама души на щат, как клубът е получил лиценз за професионален футбол, съгласно административните критерии за лицензиране? На какви заплати плащат данъци и осигуровки в Славия?

Сигурни сме, че самите Вие сте наясно дали информацията отговаря на истината или е чисто и просто целенасочена измислица.

ВСИЧКИ ЗА ЛЕВСКИ!

„ПФК ЛЕВСКИ“

Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020
Купа на България - сезон 2019/2020