ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Левски е започнал спешна операция, за да реше належащ проблем в състава и не иска да чака от лятото, когато ще бъде притиснат и ще действа значително по припряно, а това увеличава риска от допускане на грешки.

На „Герена“ правят опити по най-бързия начин да подсигурят ситуацията в средата на терена. За „сините“ е наложително да си осигурят услугите на полузащитник.

Проблемът е свързан най-вече с евентуалното напускане на Филип Кръстев, чийто договор за наем изтича. Наскоро офисите на Левски бяха посетени от агента на национала и от представител на „Сити Футбол Груп“ – групировката, която държа правата на 21-годишния футболист. След отказа на „Юнайтед груп“ да купи клуба, Левски ще продължи да работи в затруднени финансови условия и няма да е лесно да задържи Кръстев.

50 000 лв. Награден Фонд за efbet Лига!

Другият важен играч в халфовата линия на „сините“ – Андриан Краев, може да бъде продаден през лятото. През зимата унгарският Фехервар направи оферта за 24-годишния футболист, която беше отклонена от Левски. Плановете на тима от „Герена“ за нов собственик претърпяха крах и сега има нужда от свежи финансови постъпления. Така клубът ще трябва да продава футболисти, а Краев е едно от най-актуалните имена.

За момента се знае за една цел на Левски за подсилване на средната линия. Това е латвиецът Чебрайлс Макрецкис от Пирин. През зимата „сините“ почти бяха привлекли 22-годишния халф, но не намериха средства да платят трансферната сума. Макрецкис става свободен агент след края на сезона, а интерес към него вече имат и други отбори от елита, които притежават по-големи финансови възможности. 

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2022/2023 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК